Gyakori kérdések

Hol látom, hogy a termék van-e raktáron?
Rendszerünk jól láthatóan mutatja a raktárkészletet: az egyes termékekre kattintva a termékfotók bal felső sarkában kis zöld pipával (raktáron), vagy kis piros x-szel (rendelhető), valamint a termékek adatlapján az Adatok fülön is. Továbbá a megrendelés folyamata alatt a készlethiányos termékeket csillaggal jelzi, melyhez magyarázat is kapcsolódik.

Ha raktáron lévő terméket választok, mikorra kapom meg?
GLS futárszolgálat esetében: Amennyiben 13 óráig leadja a megrendelését, a csomagot várhatóan a következő munkanap folyamán átveheti. 13 óra utáni rendelés esetén már nem garantált az aznapi csomagküldés, így az egy munkanappal tolódik és a kiszállítás 2 munkanapot vesz igénybe.

Sürgős vagy határidős küldemény megrendelésének teljesítését nem vállaljuk. Késésből eredő kifogást, kártérítési igényt nem tudunk elfogadni.

Időpontra történő szállítást nem vállalunk.

Raktáron nem lévő terméket választottam. Meddig kell várnom a kiszállításra?
A várható szállítási időt minden esetben e-mailben igazoljuk vissza. Ebben az esetben külföldi raktárból rendeljük meg, ami 7-15 munkanapot is igénybe vehet. 


Előreutalásos fizetési módot választottam, de nem találom a bankszámlaszámot. Hová utaljak?
Bankszámlaszámunknat nem tettük közzé a weboldalon. Az átutaláshoz szükséges adatok a Visszaigazolásban találhatóak, melyben a megrendelést, a raktárkészlet adatokat és a várható szállítási időt igazoljuk vissza.

 

Szeretnék vásárolni, de nem akarok regisztrálni a honlapra. Regisztráció nélkül is vásárolhatok?
Természetesen. Ebben az esetben a Megrendelés gombra kattintás után a Regisztráció nélkül vásárolok menüt kell választani.

 

A képen a minta máshová esik, mint a terméken, amit megkaptam.
A termékek anyagát egy nagy, 1,4 méter széles és min. 25 méter hosszú anyagból vágják ki a gyártás során, így természetes, hogy két azonos típusú és mintájú táska nem teljesen egyforma.

 

A termék adatlapján szereplő méretek nem pontosan egyeznek azokkal a méretekkel, amiket a termék átvétele után én mértem.
A termékfotókat, valamint a termékek leírását is közvetlenül a gyártótól kapjuk, tehát ezek eredeti és hivatalos adatok, ezeket használjuk a webshopban. (Az ÁSZF-ben feltüntettük, hogy az esetleges pontatlan adatokért felelősséget nem vállalunk.)

 

Hogyan tisztíthatom a gobelin táskámat? Kimoshatom?
A gobelint sohasem szabad gépileg tisztítani, kimosni. A tisztítási mód itt található: http://gobelintaska.hu/spg/895447/A-gobelin-tisztitasa

 

 

© Gobelintáska.hu - minden jog fenntartva!
Az oldalon publikált anyagok, fotók szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

Webáruház készítés