Rólunk

A gobelin táskák  forgalmazása nem a megszokott módon üzleti megfontolásból, hanem érzelmi alapon indult.

 

Egy külföldi utazásunk során láttam meg először ezeket a gobelin táskákat és azonnal beleszerettem. Megragadott, hogy mennyire frissek és élénkek a minták. Rögtön vettem magamnak és az édesanyámnak is. Az ismerősi körömben a táskák osztatlan sikert arattak, ez megerősített abban, hogy érdemes ezekkel a termékekkel foglalkozni.

 

A női táskák világában megszoktuk, hogy a gyártók jellemzően bőr, műbőr illetve textil anyagokkal dolgoznak. Az általunk kínált termékek azonban egy kis művészetet csempésznek a hétköznapi viseletbe. A gyártás során a gobelin előállításának technológiáját alkalmazzák, vagyis minden egyes szálat külön mozgatva szövik az anyagot, ez adja ki a mintákat.

Termékeink  pamut, műszál és műbőr felhasználásával készülnek, magas minőségű gobelin anyagból. Beszállítást követően minden egyes terméket minőségellenőrzésnek vetünk alá, így csak hibátlan és kifogástalan állapotú termékek  jutnak el a vásárlókhoz.

 

Igen széles a termékskálánk, a kis kozmetikai táskáktól kezdve a kézi- és válltáskákig, a csinos hátizsákoktól egészen a gurulós bőröndökig kínálunk táskákat. Lezser, kompakt, elegáns és praktikus darabok egyaránt megtalálhatóak a kínálatunkban. Ezen felül forgalmazunk laptoptáskákat, tablet és iPad tokokat, pénztárcákat, szemüvegtokokat, kisebb méretű tárolókat és párnahuzatokat is.

A mintákban visszaköszön az angolok természetszeretete és kulturális örökségükhöz való ragaszkodása. Ez túlnyomórészt a kert és az állatvilág témájában jelenik meg, ugyanis nagyon sok a virágos, illetve állatmintás dizájn, de megtalálhatóak a szépművészeti és kortárs minták is.

Az évente két alkalommal megjelenő szezonális kollekciók biztosítják választékunk  folyamatos megújulását. A tavaszi-nyári és az őszi-téli kollekciók  ugyan nem részei az állandó szortimentnek, azonban ezek is széles termékskálával rendelkeznek.

Nagyszerű és izgalmas dolognak tartom, hogy egy adott mintából a kedves vásárló össze tudja állítani az igényeinek megfelelő szettet!

 

Termékeinket ajánlom mindazoknak, akik egyedi mintájú és igényes kivitelezésű táskát keresnek, és nem ragaszkodnak a megszokotthoz. Gyakorlatilag minden hölgynek 9-től 99 éves korig!

Jónás Edina

© Gobelintáska.hu - minden jog fenntartva!
Az oldalon publikált anyagok, fotók szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

Webáruház készítés