Vásárlási feltételek

Dokumentum helye
Dokumentum helye
Dokumentum helye
Tájékoztatás raktárkészletről

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy nem mindenből tartunk raktárkészletet, így előfordulhat, hogy a kiválasztott termék nincs a taksonyi raktárban. Ebben az esetben külföldi raktárból rendeljük meg, ami 7-15 munkanapot is igénybe vehet. A várható szállítási határidőket e-mailben igazoljuk vissza.

A termékek adatlapján a termékfotó bal felső részében lévő kis zöld pipa jelzi, hogy a termék rendelkezésre áll a taksonyi raktában.

A kis piros X viszont azt mutatja, hogy a termék nincs készleten, rendelésre tudjuk hozni.

A külföldi raktárból történő teljesítés esetén a megrendelést lemondani az e-mailben jelzett szállítási határidő kezdetéig lehet.

Abban az esetben, ha a terméket átmeneti készlethiány miatt nem tudjuk szállítani, a megrendelést 30 napig próbáljuk meg teljesíteni, azt követően viszont nem teljesíthető megrendelésként lezárjuk.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy sürgős vagy határidős küldemény megrendelésének teljesítését nem vállaljuk. Késésből eredő kifogást, kártérítési igényt nem tudunk elfogadni.

Futárszolgálat számára szükséges elérhetőségek

Kérjük, hogy a kiszállítás megkönnyítése érdekében olyan szállítási címet és telefonszámot adjon meg, amelyen Ön, vagy meghatalmazottja biztosan megtalálható, ill. bármikor elérhető.

Fizetés

Előreutalásos fizetési mód esetén kérjük, az átutaláskor a megjegyzésben tüntesse fel a vásárló nevét és a rendelés számát.

Garancia

Vállalati portálunk kizárólag új, jó minőségű, hibátlan termékeket forgalmaz. Az egyes termékek forgalmazása mindenben megfelel a hatályos magyar jogi előírásoknak. Az általunk eladott termékekre biztosítjuk az érvényben lévő jogszabályokban előírt szavatosságot és jótállást.

A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában, számlával együtt vesszük vissza.

Abban az esetben azonban, ha Ön nem szokványos postai kézbesítést (hanem pl. gyorsfutár-szolgáltatást) kért, a kereskedőnek jogában áll ennek a költségét felszámolni. 

Reklamációt 8 napon belül számla ellenében fogadunk el.

A reklamációt a bejelentést követő 15 (tizenöt) munkanapon belül kivizsgáljuk. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető.

Portósan (utánvétellel) küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

A rendelés megvalósítási ideje

Igyekszünk az időtartamot lerövidíteni, de szombaton és vasárnap nem dolgozunk. Ezért a pénteken 13 óra után érkező, valamint szombati és vasárnapi megrendelések feldolgozása a következő hétre tevődik át, amelyet innentől számítva teljesítünk.

Hétfőtől csütörtökig a 14 óra után leadott megrendeléseket már csak másnap tudjuk átadni a futárnak, így a kiszállítás a megrendelést követő 2. munkanapon várható.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk és annak várható teljesítését is jelezzük, ha csak egyéni megállapodás keretén belül más időpontban nem egyezünk meg.

© Gobelintáska.hu - minden jog fenntartva!
Az oldalon publikált anyagok, fotók szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

Webáruház készítés